Dát si cvrčka k obědu? Od roku od roku 2018 se jedlý hmyz stává ze zákona stejnou potravinou, jako jiné maso. Stejně jako v celé EU. Cvrččí mouka místo pšeničné, místo müsli tyčinky hezky slisovaný broučci – máte chuť? ídelníček...
Taky jíte očima? Zkuste je vycvičit na zcela nové pochoutky a drinky. Tak, jak je servíruje molekulární kuchyně založena na znalostech vědy. estliže vám dnes někdo řekne, že je vegetarián, stěží nad tím pohnete brvou. Tento alternativní způsob výživy je...
Kouřový bod tuků je klíčovým při výběru tuků na smažení. Čím je tepelná úprava delší a na vyšší teplotě, tím by měl být kouřový bod vyšší. ouřové signály známe jako způsob dorozumívání indiánů, ale jistě se shodneme, že do kuchyně...